vrijdag 24 juni 2011

Holland Style - vuurtoren 2

Het is op het moment erg druk op mijn werk, altijd als het bijna vakantie is. Ik moet veel extra werken, vandaar dat er van borduren niet zoveel komt.
Vanmiddag hebben we een geldinzameling voor een goed doel (Going Global, Edukans) met allerlei acties. Ben benieuwd!
Ik ben wel iets verder gekomen met de vuurtoren, maar heb hem nog niet af (zoals ik had gehoopt...)
Morgen wordt ook druk, dan komen de graafmachines om de achtertuin een beetje in orde te maken. Er moet veel zand worden afgevoerd en ook een heleboel nieuw zand in. Als dat is gebeurd, kunnen we tegels bestellen en de tuin gaan aanleggen. Nog een hoop werk te doen...
Groetjes!!

zondag 19 juni 2011

Holland Style - Vuurtoren

Gisteren kwam het er niet van een berichtje te plaatsen. We hebben namelijk een en ander opgeruimd in de tuin, gekeken naar nieuwe tegels en schuttingen en daarna gingen we met alle werknemers van het bedrijf waar mijn man werkt naar Mary Poppins. Het bedrijf is de nieuwe naamsponsor van het Circustheater in Scheveningen. Vanuit Leusden vertrokken we in de spelersbus van AZ (bedrijf waar manlief werkt is hier hoofdsponsor van) naar Scheveningen. Het was een lange rit, omdat we niet over de A12 konden. Eenmaal in Scheveningen, waar we ontvangen werden met champagne, werd de "nieuwe" naam onthuld. De voorstelling was fantastisch! Na afloop mochten we nog even in de zaal blijven en de twee hoofdrolspelers (Noortje en William) kwamen nog een keer op het podium om vragen van ons te beantwoorden. Was erg leuk! Daarna nog een borrel met hapjes in de speciaal gereserveerde foyer en om 0.00 uur vertrokken we weer richting Leusden. We waren om 2.15 uur vannacht pas thuis, maar het was een geweldige avond!
Vanochtend waren de kindjes natuurlijk vroeg wakker: Vaderdag! Jongste heeft keurig haar versje voorgedragen en haar cadeautje gegeven (een zelfgemaakte stropdas) en de oudste had een hele mooie vaderdagkrant gemaakt, samen met de andere kinderen van zijn klas.
Papa was natuurlijk erg blij met zijn cadeautjes.
En nu dan eindelijk de update van mijn nieuwe project: de vuurtoren van Holland Style. Het is een leuk pakketje, wel weer even wennen om op Aida 5.5 te werken, lijkt erg grof. 't Schiet lekker op en ik denk dat ik deze komende week af krijg. Dan kan ik verder met Summer van Novalee, patroon kreeg ik gisteren binnen en garen ligt alweer klaar.
Fijne zondag!
Groetjes!!

vrijdag 17 juni 2011

Romantique Sampler 13 af!

't Is weer klaar voor deze maand! Ik ga zo de foto's mailen en dan leg ik deze lap weer even weg. Ik heb besloten om toch een klein werkje erbij te pakken, naast het ABC van Dick Bruna. Om te borduren vind ik die nog steeds niet erg leuk, hoewel het resultaat er wel mag zijn.
Morgen een update van m'n nieuwe mini-project en bij deze het resultaat van de Romantique Sampler.
Groetjes!!

woensdag 15 juni 2011

Romantique Sampler 13.2

Zoals ik had gehoopt heb ik gisteravond het middelste stuk van dit deel kunnen borduren.
Straks ga ik met de oudste naar zwemles en dan hoop ik een eind te komen met de linkerrand.
Gaat waarschijnlijk niet helemaal lukken en vanavond moet ik weg, dus ik denk dat ik deel 13 morgen afheb. Is natuurlijk nog lekker op tijd... En dan weer verder met het ABC.
Groetjes!!

dinsdag 14 juni 2011

Romantique Sampler - 13.1

Deel 13 borduurt toch wel prettig, gaat niet zo snel als deel 12, maar ik heb toch een heel stuk kunnen doen. Manlief heeft gisteren de kinderen ruim een uur mee op stap genomen, dus had ik lekker wat tijd voor mezelf.(en zie hieronder het resultaat).
Vanavond ga ik het middelste deel borduren en ik hoop morgen, tijdens de zwemles, deel 13 af te kunnen maken.
Groetjes!!

maandag 13 juni 2011

Dick Bruna - Kasteel af!

Gisteren ben ik begonnen met deel 13 van de Romantique Sampler. Toch heb ik tussendoor nog even de laatste steekjes gezet aan Kasteel van Dick Bruna, dan is deze ook maar vast klaar en kan ik na deel 13 weer verder met een nieuw blok van het ABC.
Kermis met de kindjes was erg leuk, ze hebben genoten!
Groetjes!!


zondag 12 juni 2011

SAL Romantique Sampler - deel 12

Afgelopen week was het wederom druk op mijn werk. We hadden een project, was erg leuk om te doen, maar ook erg intensief. Volgende week wordt het allemaal wat rustiger (en hoef ik maar twee dagen te werken...).
Gisteren zijn we er lekker even op uit geweest, in Duitsland. Op de terugweg hebben we gegeten bij de Mac, waar de kinderen na het eten geschminkt werden. Ze vonden het geweldig!
Vrijdag heb ik de nieuwe delen van de Romantique Sampler binnen gekregen. Deel 12 heb ik al af, 't borduurde heerlijk! Ik heb van andere borduursters al begrepen dat deel 13 niet zo vlotjes gaat, maar ja, we zien wel.
Zo meteen gaan we lekker naar de kermis, wordt vast leuk en dan vanavond weer verder, met deel 13. Fijne zondag allemaal!
Groetjes!!






dinsdag 7 juni 2011

Vosje

Wat een tijd geleden! De afgelopen dagen hebben we heel veel gedaan. Met Hemelvaart was het bedrijfsuitje van mijn man, we zijn heerlijk naar Amsterdam geweest, lekker winkelen en we hebben fijn een terrasje gepakt aan het Rembrandplein. 's Avonds hadden we een gala op een boot op het IJ. Overnacht in een goed hotel en de volgende dag zijn we naar Walibi geweest. Daar hebben we niet heel veel gedaan, we hebben op een grasveldje aan het water genoten van het prachtige weer.
Die avond zijn we als afsluiting van een paar geslaagde dagen nog samen uit eten geweest, was natuurlijk ook heerlijk.
Zondag was voor de kindjes en voor opruimen... We hebben nog steeds veel op te ruimen na de verbouwing, dit keer hebben we de schuur aangepakt.
Het was even aanpoten, maar het resultaat is er dan ook naar!

Door al deze dingen had ik niet heel veel tijd om te borduren. Toch heb ik zondag kans gezien het cadeautje dat bij de nieuwe Cross Stitcher zat te maken. Hieronder het resultaat. Er moet nog een koordje aan en dan denk ik dat het vosje op de kamer van de oudste belandt. Deze kijkt op school namelijk naar Leesdas en daar komt ook een vosje in voor.
Groetjes!!

woensdag 1 juni 2011

Novalee Spring af!

Het was erg druk de afgelopen dagen. Gisteren moest ik met de jongste voor de jaarlijkse controle naar het WKZ in Utrecht. De artsen waren zeer tevreden, het grietje doet allerlei dingen die ze eigenlijk niet zou moeten kunnen en toen ze even mocht laten zien dat ze kon voetballen, moesten de artsen wegduiken om niet geraakt te worden!
Vanmiddag tijdens de zwemles heb ik eindelijk de laatste steekjes aan Spring gezet (de stiksteekjes...).
De foto mail ik zo naar Carole en dan kan ik weer verder met het ABC van Dick Bruna (tot de nieuwe delen van de SAL binnenkomen, de 10de)
Groetjes!!