zondag 29 april 2012

Sweet Flowers update deel 3

Hier ben ik afgelopen week heel druk mee geweest. De "lijst" van deel 3 staat erop, nu de invulling nog. Vandaag hebben we een verjaardag en zitten we (heen en terug) ca 3 uur in de auto. Ik ga kijken hoever ik in die tijd kan komen. Komende week hoop ik ook het een en ander te kunnen doen, maar ja, de kindjes hebben ook vakantie, dus het is afwachten hoeveel ik kan borduren. Als ik klaar ben met de delen van Sweet flowers ga ik aan de slag voor de Eerste Heilige Communie van mijn oudste. Op de beurs in Zwolle heb ik een grappig pakketje gekocht, maar het is borduren op plastic, heb ik nog niet zoveel gedaan. Ben benieuwd!
Groetjes!!

woensdag 25 april 2012

Nog een award!

Ik heb vandaag nog een keer de Award Liebster blog mogen ontvangen.
Lieve Lenie, ontzettend bedankt!
Groetjes!!

dinsdag 24 april 2012

Slabbetje

Gisteren heb ik dit slabbetje afgemaakt. Ik had het zondag bijna af, toen we een hoop geritsel en gepiep hoorden (in de woonkamer!!!). We hadden een muis! Gisteren na mijn werk heb ik meteen vallen gekocht en nadat de kindjes in bed lagen, heeft manlief ze geplaatst. Gek genoeg heb ik de hele avond om me heen zitten kijken en geluisterd of ik hem hoorde, van borduren aan Sweet flowers is dus niets gekomen. We hebben gisteravond niks meer gezien, maar vanochtend was het raak, de eerste is gevangen (en ik hoop dat het nu klaar is...)Gek dat je zo kunt schrikken van zo'n klein beestje.
Groetjes!!

vrijdag 20 april 2012

It is done!!!

Afgelopen week heb ik elke avond aan de stiksteekjes van deel 5 van Lavender Blue gewerkt en gisteravond heb ik het afgekregen! Ik ben erg tevreden over het resultaat.
Ik denk dat ik het weekend even iets anders tussendoor doe en dat ik maandag weer begin met Sweet Flowers.
Groetjes!!

maandag 16 april 2012

Deel 6 af!

Het was enig om de vogeltjes van deel 6 te borduren, vandaar dat het ook lekker snel ging.
Vanavond ga ik starten met de stiksteekjes van deel 5 en ik hoop, ondanks dat ik toch 20.00 uur moet werken, toch een heel eind te komen. (het zijn er nogal veel, hopen dat ik snel een ritme kan vinden...). Als het vanavond niet lukt, maak ik ze vast morgenavond af en dan kan ik daarna weer verder met Sweet flowers.
Groetjes!!

zondag 15 april 2012

Op de helft...

van deel 6 van Lavender blue. Dit deel is erg leuk om te borduren, ik hoop vandaag de andere helft af te maken en dan kan ik beginnen met de stiksteekjes van deel 5 (joepie!!!).
Het weer ziet er vandaag niet echt denderend uit, het wordt echt een dag om lekker te borduren.
Groetjes!!

vrijdag 13 april 2012

Lavender blue deel 5 bijna af

Afgelopen dinsdag kreeg ik de nieuwe delen en zoals ik al schreef, ben ik begonnen met Lavender blue deel 5. Deze heb ik nu bijna af, op de stiksteekjes na. Toch ga ik zo alvast verder met deel 6 (dit in verband met de afwisseling in kleur). Als ik dan deel 6 afheb, maak ik de stiksteekjes van deel 5 en kan ik verder met Sweet flowers. 't Gaat wel lekker vlot, deze keer!
Groetjes!!

dinsdag 10 april 2012

Sweet flowers deel 2 en 5 af

't Is me gisteren gelukt de delen af te krijgen, het was natuurlijk echt weer om lekker op de bank te borduren! Eind van de middag heb ik de foto's gemaild en ik had vanochtend keurig de volgende delen in mijn mailbox. (ik weet dus wat ik vanavond ga doen...)
Voor de afwisseling in kleur pak ik eerst Lavender Blue weer op en als die klaar is, ga ik verder met Sweet flowers. 25 mei moet het weer af zijn, dus ik heb de tijd (en er zit ook nog een vakantie in...)
Groetjes!!


maandag 9 april 2012

Singing the blues (LHN)

Ik kom niet veel aan borduren toe, het was druk op m'n werk, ik heb extra gewerkt, we hebben het kinderfeestje van de jongste achter de rug en de verjaardag van mijn schoonmoeder. Zij werd 65 en is helemaal gek van vogeltjes. Daarom was het niet zo moeilijk om te bedenken wat ik voor haar wilde borduren, zeker niet nadat ik het patroon Singing the blues van LHN had gezien. Ik heb het patroon meteen besteld en heb het redelijk vlot kunnen borduren. Hieronder het resultaat. Vandaag ben ik nog druk bezig met de laatste stiksteekjes van Sweet flowers, de foto moet vandaag verstuurd worden, want morgen komen de nieuwe delen. Ik ga weer aan de slag. Fijne Tweede Paasdag!
Groetjes!!

maandag 2 april 2012

Sweet flowers deel 2 af!

Het is eindelijk voor elkaar, ik heb deel 2 af! Nog 1 deel te gaan en daar heb ik nog een week de tijd voor, 10 april worden de volgende delen verstuurd. Ook nu ga ik het weer redden.
Ik ga gauw verder, hoop snel een update te plaatsen.
Groetjes!!