woensdag 29 augustus 2012

Etude (2)

En weer een stukje verder. Gisteren heb ik inderdaad niet zoveel kunnen doen als ik had gehoopt. We hadden ook nog een bijeenkomst van de commissie voor het straatfeest...
Vanavond heb ik echter niks en denk ik een flinke slag te maken. Morgen ook lekker vrij dus misschien is dit werkje komend weekend wel klaar en kan ik het laatste deel van Lavender blue gaan maken.
Groetjes!!

dinsdag 28 augustus 2012

Etude

Afgelopen zondag ben ik gestart met Etude, een prachtig patroon van Whispered by the Wind. Ik had de delen van Lavender blue klaar en had even zin in iets anders. Stof en garen lagen al klaar, dus het was een kwestie van de naald oppakken en beginnen.
Hierbij de eerste update. Morgen een tweede, dit patroon werkt verslavend, ik heb gisteren verder gewerkt (niet al te ver, ik was best moe na mijn eerste werkdag...)
Ik weet niet hoeveel ik vandaag zal kunnen doen, we hebben vanavond een barbecue van mijn werk. Toch hoop ik nog weer een stukje verder te komen.
Ik borduur het met handgeverfd garen van Carrie's Creations, dat is heel mooi verloopgaren. Deze kleur heet Autumn leaves.
Ik heb er zin in, maar moet eerst nog even werken...
Groetjes!!

zondag 26 augustus 2012

Lavender blue deel 9

De update van deel 9 had ik nog niet geplaatst. Nog maar 1 deel te gaan, ik heb hem inmiddels ontvangen. Morgen print ik hem en dan maak ik dit werk af!
Vandaag ben ik alvast begonnen met een nieuw project, Etude van Whispered by the Wind. Patroon, stof en speciaal garen lagen al een tijdje klaar, maar ik was zo druk met de SAL's dat ik er nog niet aan toe was gekomen. Het borduurt erg prettig (zoals altijd bij de patronen van Whispered by the Wind) en het schiet al lekker op. Morgen een eerste update.
Groetjes!!


vrijdag 24 augustus 2012

Sleutelhanger

Vanavond heb ik een etentje met een collega die helaas ook weggaat. Ik ken haar al heel lang en ik vind het heel jammer dat ze weggaat. Voor haar heb ik ook een sleutelhanger gemaakt. ('t wordt bijna traditie, er mogen er niet te veel meer weggaan, want ik heb bijna geen sleutelhangers meer...)
Ik ga de sleutelhanger nog even leuk inpakken, ik hoop dat ze het leuk vindt!
Groetjes!!



dinsdag 21 augustus 2012

Lavender blue deel 8

Ik heb lekker door kunnen werken en bij deze deel 8. Het was een leuk deel om te borduren.
Ik ben nu druk bezig met deel 9, ik hoop het te redden.
Het is heerlijk borduren in de tuin. Tussendoor spelen met de kindjes. Maandag moet ik weer aan het werk...
Groetjes!!


maandag 20 augustus 2012

Lavender blue deel 7

Ik zat net even terug te kijken en zag dat ik nog niet deel 7 van Lavender blue geplaatst had.
Bij deze.
Binnenkort updates van de volgende delen. Aanstaande zaterdag ontvang ik het laatste deel en dan is het even aan de slag en dan is ie klaar!
Dit is voorlopig wel even de laatste SAL van Angie waar ik aan mee doe, ik heb nog zoveel andere leuke dingen liggen waar ik nu gewoon niet aan toe kom omdat ik de deadline moet halen. Bovendien heb ik dan drie grote werken in deze stijl en dat vind ik wel even genoeg. Wellicht in de toekomst...
Groetjes!!


zondag 19 augustus 2012

Roermond

Gisterochtend zaten we om acht uur al in de auto, op weg naar Roermond. Daar werd namelijk de tentoonstelling van Naald en Draad gehouden. Na een voorspoedige reis kwamen we om kwart voor tien aan. We hebben prachtige borduurwerken gezien, het was echt genieten.
Na een uurtje of drie waren we rond en een heleboel euro's armer... Hieronder mijn aankopen, ik ben er heel blij mee. Nu maar weer sparen voor Ahoy!
Groetjes!!





dinsdag 14 augustus 2012

Weer terug

We hebben een heerlijke vakantie achter de rug in Tsjechie, zijn nu lekker weer thuis. Ik heb daar lekker geborduurd, maar ik kan nog niet veel laten zien (cadeautjes...).
Wel heb ik nog foto's van de cadeautjes van de juffen, die we enkele weken geleden hebben gegeven, aan het eind van het schooljaar.
Ik heb nog bijna twee weken vrij, dan moet ik weer aan de slag, Ik zal wel een beetje kunnen borduren, maar de kindjes hebben ook vakantie en ik ga met hun ook nog leuke dingen doen.
Groetjes!!