dinsdag 20 oktober 2015

12 days of Christmas, A partridge in a pear tree

Ik moest even wachten op deel 3 van Novalee en kwam nog een leuke kerst SAL tegen, de Sunday Mystery Sampler van Plum Street Samplers. Deze heeft als onderwerp de 12 days of Christmas en ik heb deel 1 af: A partridge in a pear tree. Ik vond het ontzettend leuk om te borduren, heerlijk die merklapmotieven! Nu weer verder met deel 3 (heb ik inmiddels ontvangen)
Groetjes!!

maandag 19 oktober 2015

Kerst SAL Novalee deel 2

Ik kreeg van Carole meteen per kerende mail deel 2 van de SAL. Dit deel was iets groter en het duurde dan ook wat langer voordat ik klaar was. Ik ben erg tevreden over het werk tot nu, het ziet er echt heel lief uit! Ik hoop dat ik deel 3 ook snel ontvang, dan kan ik deze vakantie een flinke slag maken.
Groetjes!!

donderdag 15 oktober 2015

Cadeautje 30 jaar getrouwd

Een oom en tante van mij waren een paar maanden geleden 30 jaar getrouwd. Ik heb voor hun een doosje met borduurtje gemaakt, maar ik had de foto nog niet geplaatst. Bij deze!
Groetjes!!

dinsdag 13 oktober 2015

Kerst SAL Novalee 2015

Eind vorige week zag ik op het blog van Novalee dat ze dit jaar weer een kerst SAL organiseert. Ik zag dat mensen hun eerste deel al hadden opgestuurd en ik was bang dat ik te laat was om mee te kunnen doen (en daar baalde ik ontzettend van, want ik ben dol op de patronen van Novalee). Ik heb Carole gemaild en kon gelukkig nog deelnemen. Ik ben er meteen mee begonnen. De SAL is echt ontzettend leuk om te borduren en ik had het eerste deel dan ook snel af. Hieronder het resultaat, ik kan niet wachten op deel twee!
Verder heb ik contact gehad met Borduurblad. Ze waren erg tevreden over mijn geleverde werk en ik mag nog meer voor Borduurblad gaan borduren. Wat dat wordt, laat ik een andere keer zien. Ik kan al wel vertellen dat ik als een van de eersten in Nederland ga borduren met het nieuwe verloopgaren van DMC! Ik heb er zin in!
Groetjes!!

dinsdag 6 oktober 2015

Sweet Kids: Love to Care

De afgelopen maanden ben ik erg druk geweest met het borduren van een patroon voor Borduurblad, Sweet Kids: Love to Care. Er zijn veel uren in dit project gaan zitten (411!) en ik heb niet kunnen werken aan mijn eigen dingetjes. Nu het echter klaar is en opgestuurd kan ik weer verder, onder andere voor de kerstmarkt bij mij in het dorp, waar ik samen met mijn moeder in december in een kraampje allerlei geborduurde en gebreide spullen en mooie handgemaakte schalen en kandelaars van hout (gemaakt door mijn vader) ga verkopen. De dingen die we gemaakt hebben zul je de komende tijd hier voorbij zien komen.
Nu nog even de foto's van Love to care. Het werk is binnenkort te zien op handwerkbeurzen.
Groetjes!!