zondag 29 mei 2011

Spring 4 en musicalbezoek...

Gisteren, na maanden wachten, was het dan eindelijk zover: we zouden naar Soldaat van Oranje de musical gaan.
We zouden samen met mijn ouders, zusje en haar man gaan. Oppas voor de kinderen was geregeld, we zouden 's nachts bij mijn zusje overnachten.
Gisterenochtend begon het al, de kaartjes waren spoorloos verdwenen! Gebeld met het ticketbureau en het was gelukkig al snel opgelost, een nieuwe print van de kaartjes zou worden klaargelegd bij de kassa en de parkeertickets kreeg ik over de mail. Gerustgesteld gingen we op weg. We hadden bij mijn zusje afgesproken (er moesten nog wat luchtbedden opgepompt worden...). Toen de oppas gearriveerd was, gingen we naar het Chinese restaurant waar we al eens eerder gegeten hadden. Wederom hebbenb we heerlijk gegeten. Toen door naar vliegbasis Valkenburg, waar de musical speelt.
Het eerste halfuur was geweldig. Toen was er een technisch probleem. Elke vijf minuten werd omgeroepen dat ze ermee bezig waren, dat het zo opgelost zou zijn en dat de voorstelling dan verder zou gaan. Na de vierde keer dat deze mededeling gedaan werd, kwam de acteur die Erik speelde het podium op. Ze konden het niet voor elkaar krijgen en de voorstelling stopte! Iedereen zou andere kaarten krijgen! Hebben wij weer! We wachten nu maar af, hopen dat we kaarten krijgen voor een zaterdag met 6 plaatsen naast elkaar... Het was echt een grote teleurstelling. Tot overmaat van ramp bleek de auto van mijn ouders ook nog een lekke band te hebben en de vervangende band mocht niet harder dan 80 km per uur, dus ze hebben een lekkere terugreis gehad, over de snelweg... Wij zijn in Zoetermeer nog even een cafe ingedoken en zijn vervolgens maar teruggegaan naar het huis van mijn zusje.
Vanochtend zijn we redelijk op tijd weer naar huis gegaan. Nu kan ik vanmiddag nog even lekker verder borduren aan Spring, ik hoop hem vandaag af te krijgen.
Groetjes!!

2 opmerkingen:

 1. Jammer dat de avond, waar je zo naar uitgekeken hebt, zo vervelend is verlopen.
  Je ouders hebben geen fijne reis terug naar huis gehad. Uit goede bron heb ik vernomen, dat ze pas om 00.00 uur thuis waren.
  Hopelijk kunnen jullie er nog een keer naar toe en dan zonder problemen.
  Veel plezier met borduren vanmiddag.
  groetjes,
  Jochrimar

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een pech allemaal!
  Gelukkig had je de spring om even af te reageren.

  BeantwoordenVerwijderen