zaterdag 18 februari 2012

Handwerkbeurs Zwolle

Gisteren ben ik naar de handwerkbeurs in Zwolle geweest. Wat was het weer geweldig, er waren ontzettend veel stands, waaronder enkele van mijn favorieten.
Voor mijn doen heb ik dit keer best veel gekocht:
Pakketten:
Princesse: Les Amoureux de Peynet
Mary Engelbreit: Live in the light
Dimensions: You are precious (voor de eerste communie van mijn zoon)
Janlynn: Sun and Moon
Patronen:
Designs by Ruthanne: Christmas cheer
Canterbury Designs: Classroom collage
Nenne Design: Rooms
LHN: Kitty Cottage Sampler
Verder nog enkele mooie lijstjes bij Im Bilde en nog twee sleutelhangers.
Toen ik de lijst van deelnemers zag, was ik ontzettend blij dat Casa Cenina erbij stond, ik had op de site een aantal schitterende patronen gezien, die ik graag op de beurs wilde aanschaffen. Toen ik bij de stand kwam, stonden er een paar computers, zodat je online kon bestellen. Dat vond ik persoonlijk erg jammer, ik had gehoopt dat ze ook patronen bij zich zouden hebben. (is toch juist het leuke van een beurs, dingen kopen en 's avonds thuis laten zien wat je gekocht hebt). Nu moet ik de patronen toch maar via de site bestellen.
Verder was de beurs geweldig, we hebben lekker gegeten (broodje zalm, jammie!) en waren later thuis dan we van te voren verwacht hadden.
Hieronder de foto's van mijn aankopen. Voor degenen die dit weekend nog gaan: ontzettend veel plezier gewenst!
Groetjes!!


7 opmerkingen:

 1. zo jij hebt lekekr geshopt. idd wel vreemd dat ze er staan en dat je dan alsnog online moet gaan bestellen, jammer hoor

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je bent goed geslaagd, ik vondt het ook jammer dat ze niets bij zich hadden, maar als je wat besteld via het internet en ze hebben ht in huis dan heb je het wel zo binnen.
  Veel plezier met je aankopen.

  Groetjes Yvon.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. mooi aankopen, Karin!
  veel "knutselplezier"!
  groetjes,Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Karin wat een leuke dingen heb je gekocht. Ik heb het aan Casa Cenina doorgegeven. Gisteren moest ik mensen uitleggen hoe de webshop werkt. Wel leuk om te doen! Het was ontzettend druk op de beurs.
  Nog een fijn weekend en groetjes, Riet.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Fijn dat je het leuk hebt gehad, Riet! (en bedankt voor het doorgeven...)

   Verwijderen
 5. Karin, Zoals al op de website staat was het niet mogelijk om te kiezen uit de 80.000 artikele welke we mee moesten nemen. Een aantal mensen had van te voren hun bestelling al door gegeven en die hadden we meegenomen.

  Jammer dat het niet duidelijk was voor iedereen, maar het was wel duidelijk gecommuniceerd.

  Karin

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Karin, ik had van tevoren niet op de website gekeken, ik heb alleen de beurskrant gezien en was blij dat jullie op de beurs stonden. Natuurlijk begrijp ik dat je niet alles mee kunt nemen, maar een selectie had toch gekund? Vanuit zakelijk oogpunt ook, je had zoveel omzet kunnen draaien. Zoals ik al in mijn blogbericht schreef, bestel ik de patronen alsnog wel, maar ik heb ook patronen op de beurs gekocht die ik anders bij jullie had gekocht. Ik weet in ieder geval dat ik volgende keer een bestelling van tevoren door kan geven en dan ophalen op de beurs. Bedankt voor je reactie.
   Groetjes!!

   Verwijderen