zaterdag 23 juni 2012

Da's lang geleden!

Het is een eeuwigheid geleden dat ik voor het laatst een berichtje heb gepost, ik schaam me diep. Ik ben ontzettend druk geweest op mijn werk, is elk jaar weer zo vlak voor de grote vakantie...
Toch heb ik wel het een en ander geborduurd. Vandaag de foto van Sweet flowers, deel 3 en 6. De nieuwe delen heb ik inmiddels binnen en ik ben druk bezig met Lavender blue, hiervan tzt een update. Ook is een collega getrouwd, voor hem heb ik een geurzakje gemaakt, morgen de foto's.
Mijn oudste heeft zijn Eerste Heilige Communie gedaan, het werkje waar ik voor hem mee bezig was, heb ik helaas niet afgekregen, het borduren op plastic ging echt niet lekker. Ik pak het werkje tussendoor af en toe op, hij houdt het van me te goed!
Dat was het even voor nu, ik ga weer verder borduren, tot morgen!
Groetjes!!

7 opmerkingen:

 1. Dit wordt super mooi Karin en ik zit voor het ogenblik ook een beetje in een borduur en vooral blog dipje maar dit hebben we allemaal wel eens denk ik ! Je maakt hele mooie dingen en nog gefeliciteerd met je communicant !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik dacht gisteren nog, dat het lang geleden was dat ik van jou een posting zag. En zie hier! Je sweet flowers zijn echt prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. het ziet er al super MOOI uit!
  veel borduurplezier!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wunderschön ist die Stickerei.
  Liebe Grüße Grit

  BeantwoordenVerwijderen