zaterdag 29 juni 2013

Van ufo naar affo: Bagatelle!

Een paar weken geleden had ik de laatste steekjes van Bagatelle gezet, maar het kwam er niet van een berichtje te posten (het is altijd erg druk aan het einde van het schooljaar...)
Morgen heb ik nog een foto van een cadeautje voor een vriend en vriendin die beiden 50 werden. Ook heb ik nog een cadeautje gemaakt voor de directeur van de school van de kinderen die afscheid nam.
Vorige week donderdag ben ik naar Aerdt geweest, om voor de laatste keer de merklappen van Jan Houtman te bewonderen. Wat hebben we weer genoten. Ook hebben we lekker kunnen bijkletsen met Theo. Hij is druk bezig met zijn schilderijen en zal waarschijnlijk over een tijdje gaan exposeren. Daar gaan we dan zeker ook heen!
De cadeautjes voor juffen en meester zijn ook zo goed als klaar, binnenkort de foto's.
Verder heb ik op het moment een volgende ufo onder handen: het ABC van Jan Houtman. Ook ben ik van plan eindelijk verder te gaan met het ABC van Dick Bruna. Met beide werken ben ik zo ver, dat het zonde is om ze te laten liggen verstoffen...
Zoals je hoort, genoeg te doen voorlopig!
Groetjes!!

2 opmerkingen:

  1. Karin wat leuk dat je in Aerdt bent geweest. Ik woon daar heel dicht bij. Je Bagatelle is heel mooi geworden. Inderdaad is dit een heel drukke tijd. Bij ons is de vakantie gisteren begonnen. Ben nu aan het ontstressen....Fijn weekend en veel plezier met het geven van je eigen gemaakte cadeautjes.
    Groetjes Riet.

    BeantwoordenVerwijderen