zondag 16 januari 2011

Update Sarah Kay... (6)

Nu deel 1 en 2 van de Romantic Sampler af zijn, neem ik graag het meiske weer ter hand. Gisteravond heb ik ongeveer de helft van de hoed weten op te vullen met wit en ik hoop vandaag de andere helft af te krijgen, zodat ik morgen kan beginnen met de stiksteekjes (en dat zijn er best veel).
Vandaag ga ik ook samen met mijn man de laatste dingen uit de woonkamer in de keuken plaatsen, zodat we het laatste stuk van de oude vloer maandag eruit kunnen halen. Als alles maandag lukt, kan dinsdag de vloer gesmeerd worden en kan er , als dat aangedroogd is, worden begonnen met het leggen van tegels. Dat is dan het laatste stadium van de megaverbouwing op de begane grond.
Groetjes!!

4 opmerkingen:

 1. Die gaat goed vooruit! Veel succes met je vloer.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Karine,
  Wat zijn ze mooi hé. Ik heb er ook al eentje gemaaakt. Zal ze vandaag eens op mijn blog zetten. Nou ik begin in februari aan verbouwingen, heb er al bang voor :-)
  Gr,
  Mireille

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Mireille,
  ben benieuwd naar jouw Sarah Kay.
  Heel veel succes met je verbouwingen, als deze bij ons klaar is, ben ik even genezen...(met wel in het achterhoofd dat we de zolder en de badkamer nog moeten aanpakken en niet te vergeten de tuin...maar dat komt later wel...)
  Groetjes!!

  BeantwoordenVerwijderen