zondag 12 juni 2011

SAL Romantique Sampler - deel 12

Afgelopen week was het wederom druk op mijn werk. We hadden een project, was erg leuk om te doen, maar ook erg intensief. Volgende week wordt het allemaal wat rustiger (en hoef ik maar twee dagen te werken...).
Gisteren zijn we er lekker even op uit geweest, in Duitsland. Op de terugweg hebben we gegeten bij de Mac, waar de kinderen na het eten geschminkt werden. Ze vonden het geweldig!
Vrijdag heb ik de nieuwe delen van de Romantique Sampler binnen gekregen. Deel 12 heb ik al af, 't borduurde heerlijk! Ik heb van andere borduursters al begrepen dat deel 13 niet zo vlotjes gaat, maar ja, we zien wel.
Zo meteen gaan we lekker naar de kermis, wordt vast leuk en dan vanavond weer verder, met deel 13. Fijne zondag allemaal!
Groetjes!!


2 opmerkingen:

  1. In tegenstelling tot andere delen zat er in dit "kant"patroon wel een ritme en het ging mij vlot af. Het borduurwerk kan weer in het doosje tot volgende maand.
    Dit lukt jou ook vlot.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Je eerste deeltje staat er ook op.De mijne ligt weeral in de kast tot volgende maand.Blijft toch een leuk werk om te doen,en te zien hoeveel eraan bezig zijn.

    groetjes

    BeantwoordenVerwijderen