maandag 18 februari 2013

Beurs Zwolle

Eindelijk een berichtje over de handwerkbeurs in Zwolle. Ik had al eerder willen plaatsen, maar de accu van mijn fototoestel was leeg en ik kon de oplader niet vinden... Nu heb ik een ander toestel gevonden en daar de foto's mee gemaakt.
Afgelopen donderdag waren we om ongeveer kwart over tien in Zwolle, bij de IJsselhallen. We moesten even wachten bij de entree, maar dat duurde niet lang. Eenmaal binnen, kwamen we het eerst de stand van Peddles tegen. Daar heb ik enkele mooie patronen gekocht en een heleboel stof (coupons voor een heel mooi prijsje). We hebben lekker over de beurs gewandeld en overal gekeken. Bij een Duitse stand was de stof ook erg goedkoop, echt linnen voor maar €18,00 de meter. Ik heb meteen een meter gekocht van een wat donkerder grijzige stof, waar ik mooi mijn LHN-patronen op kan borduren. Uiteraard zijn we bij de stand van Naald en draad wat langer gestopt, om even bij te kletsen met Joze en Marion. Ook dit keer hebben we meegedaan aan de prijsvraag, ben benieuwd of ik ook nu weer heb gewonnen (zou wel erg leuk zijn...). Hier heb ik mijn cadeaubon ingewisseld, ik heb een heel mooi boek gekocht, waar onder andere de patroontjes in staan die Joze gebruikt heeft voor het maken van het naaldenboekje waar de prijsvraag over ging. Het is echt een geweldig boek met veel mooie patronen. Ook heb ik het patroon van het Naaldenboekje van Joze gekocht. Ik denk dat ik hier binnenkort al mee aan de slag ga. Resultaten zullen tzt voorbij komen.
Ik was nog op zoek naar kraaltjes voor mijn Winter sampler, deze heb ik op de beurs gevonden, dus nu kan ik hem afmaken en inlijsten.
Ik heb voor de schaartjesverzameling nog een enig schaartje gekocht.
Ten slotte bij Cross Stitch Corner nog een aantal patronen.
Het was een heerlijke dag, ik heb veel leuke dingen gezien en gekocht!
Het is erg jammer dat de beurs in het najaar in Ahoy niet doorgaat, hier ga ik normaal met mijn zusje naartoe. Nu moet ze volgend jaar maar mee naar Zwolle, is voor haar wel wat verder, maar persoonlijk vind ik de sfeer prettiger.
Groetjes!!

  

3 opmerkingen:

 1. Hoi Karin wat was het leuk om jullie weer te zien.
  Je hebt mooie spulletjes gekocht.
  Bedankt voor het leuke verslag.

  Lieve groetjes van Marion

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jij bent goed geslaagd, helemaal super. Groetjes, Amarins

  BeantwoordenVerwijderen