dinsdag 28 mei 2013

Bagatelle

Ken je dat, je bent bezig met een patroon, je maakt ergens een klein telfoutje, je komt er later achter, moet een heleboel uithalen, doet dat braaf, borduurt verder en bij het invullen van vakken blijkt dat er toch nog een foutje zit? De zin ontbreekt om nogmaals uit te halen, dus het werkje belandt in de kast... Zo ging het bij mij met Bagatelle, een patroon van Whispered by the Wind. In de kerstvakantie was ik ermee begonnen, toen gebeurde bovenstaande en ik had geen zin om door te borduren. Nadat ik The Sampler Lady af had, heb ik Bagatelle toch maar weer tevoorschijn gehaald, een stuk uitgehaald en ben weer verder gegaan. Het foutje zat in het vak rechtsboven (inmiddels niet meer). Toen ik eenmaal weer bezig was, ging het eigenlijk best lekker. Deze week borduur ik in ieder geval hard verder (terwijl ik heeeeel goed oplet), want het is bijna klaar! Ik moet de rand alleen nog, dus even doorzetten en dan kan ik weer een mooi lijstje gaan uitzoeken!
Groetjes!!

4 opmerkingen:

 1. Erg herkenbaar! Bij mij ligt er ook nog zo'n werkje in de kast...
  Goed dat je het weer hebt opgepakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel herkenbaar, maar het is wel een erg mooi werkje en het oppakken zeker waard.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Is heel mooi geworden.
  Misschien zou je toch eens een metalen plaat met magnetische stripjes uit moeten proberen. Je hebt dan minder kans op fouten. Ik werk er altijd mee, het bevalt me uitstekend.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Daar werk ik alleen mee bij grote werken, met veel kleuren. Bij kleinere werkjes zoals deze doe ik dat niet, ik neem ze vaak mee, borduur dan onderweg of in het zwembad en dan is het lastiger meenemen met plaat en magneten. Ik moet gewoon beter opletten...

   Verwijderen