zondag 6 februari 2011

Dick Bruna: Olifant af!

Olifanten zijn groot. Dat wist ik al. Olifanten zijn dik. Ook dat wist ik al. Maar jeetje, wat zitten er veel grijze kruisjes in het olifantje van Dick Bruna! Ik ben er echt lang mee bezig geweest. ('t gaat ook niet erg vlot als je niet in orde bent, voel me nogal koortsig en moet ontzettend veel hoesten...)
Gelukkig is Olifant nu af en kan ik verder met ... paraplu!
Groetjes!!

5 opmerkingen:

 1. Het is wel een schatje die olifant!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. dat word een schatje zeg. ik heb hem ook gemaakt voor mijn franse neefjes en nichtje, en ondertussen nichtjes en neefjes. De jongste zal er ook van gaan genieten. En ik ga hem nog een keer maken voor mijn zoon van mijn broer, mijn nederlandse neefje.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja hij is heel mooi geworden, ik weet hoe vervelend één kleur borduurt, ik heb dat gehad met Hello Kitty. Ik was dat wit ook beu toen. Verzorg je je maar want ik ben net genezen en bij mij is het ook zo begonnen. Ik ben 1week en half ellendig geweest. Rust maar veel.
  Groetjes,
  Mireille

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Bedankt voor jullie reacties. Mireille, fijn dat je je weer beter voelt. Rusten zit er voor mij eventjes niet in...laatste loodjes van de verbouwing en ik moet morgen wel werken, heb al 7 zieke collega's...
  Even doorzetten dus!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Karin ik hou ook meer van een beetje kleurafwisseling maar hij is wel leuk geworden, de andere figuurtjes ook trouwens.
  Ik hoop dat je je snel wat beter gaat voelen!
  Succes met alles.
  Groetjes Riet

  BeantwoordenVerwijderen