donderdag 17 februari 2011

Traktatie

Gisteren en vandaag heb ik helaas niet kunnen borduren. De oudste had gisteren wel zwemles, maar omdat het de laatste les voor de vakantie was, was er weer een kijkles.
Tot mijn grote verbazing mag hij het na de voorjaarsvakantie in het diepe gaan proberen (bij niveau 4 van de 5). Het kwartje was gevallen, volgens de zwemjuf en hij moest het maar gaan proberen. Nu nog hopen dat het lukt, dan gaat hij echt razendsnel! (in november begonnen...)
Vandaag zijn de laatste vloertegels gevoegd, de vloer ligt er nu, na een paar keer dweilen, prachtig bij. We hebben vanavond veel gepoetst, maar we moesten ook de traktaties van onze oudste maken, hij wordt aanstaande zondag zes jaar, viert dit heuglijke feit morgenochtend op school, morgenmiddag hebben we het kinderfeestje en zaterdag vieren we het voor de familie, omdat op zondag ook nog schoonzusje en nichtje jarig zijn. Kortom, het worden drukke, maar gezellige dagen. Maandag kan ik een beetje bijkomen, tijdens het strijken, want dan heb ik vakantie...
Hieronder het resultaat van ons knutselwerk...
Groetjes!!

4 opmerkingen:

  1. Ziet er leuk uit alvast gefeliciteerd en een hele fijne verjaardag

    groetjes ♥ miriam

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dank je wel, Miriam, het eerste deel zit er inmiddels op, het kinderfeestje. Het was een groot succes, niet alleen voor de kinderen, maar ook voor onszelf, het was echt genieten!
    Groetjes!!

    BeantwoordenVerwijderen