vrijdag 11 maart 2011

Canon - 6

Gisteravond heb ik pas deel 5 en 6 van de Romantique Sampler sal kunnen printen, laat eraan begonnen dus.  Ik heb nog een stukje aan Canon gewerkt, de eerste rand is nu af.
Vandaag gaat het gelukkig een stuk beter met de jongste, de koorts is zo goed als verdwenen, het enige wat overblijft is dat ellendige hoesten. We hebben een lekker nachtje achter de rug, met weinig slaap.
Ik ga zo verder met de Romantique Sampler, tot ik de oudste uit school moet halen. Ik zal moeten doorwerken, want morgen komt het volgende deel van de paas-sal...
Groetjes!!

3 opmerkingen:

 1. Karin, wat ga jij snel zeg. Heel mooi, heel mooie kleur ook.
  Wij hebben met ons kleintje afgelopen weekend ook zo gesukkeld. Ook verschillende keren haar bed gedoopt en ook nog een keertje het onze.
  Alles in de badkuip en maar sproeien :-)
  Ze had een buikvirus en vooral last aan de maag.
  Gelukkig is het nu door. Maar wat heb jij geluk dat je zoveel mag borduren van je kleinste. De mijne laat me dit spijtig genoeg niet toe.

  Kijk al uit naar je volgende up dates.
  Gr,
  Mireille

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dank je wel, Mireille!
  Ja, die kleintjes, dat is wat! Gisteren lag ze veel suffig op de bank, waardoor ik toch ng het een en ander heb kunnen doen. Toch was het ook veel: wil bij jou zitten, op schoot (en dan op een heel zielig toontje...)
  Gelukkig gaat het nu weer beter.
  Groetjes!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Beste Karin West,

  Via Google kwam ik dit borduurwerk tegen en ik vroeg mij af of hier een patroon voor was en waar ik deze zou kunnen vinden? Zelf ben ik namelijk druk bezig met een borduur project bezig en dit zou een mooie aanvulling zijn op het geheel.

  Graag hoor ik wat van u.

  Groeten,

  Gea

  BeantwoordenVerwijderen